Vila Istria na predaj

Istria – luxusná vila v srdci Istrie

Istria

864.000€

Ďalšie informácie

Podlahová plocha

297 m²

Plocha pozemku

824 m²

Počet izieb

5

Spálne

4

Kúpelne

6

Popis nehnuteľnosti

Táto čarovná vila sa spolu s ďalšími 3 vilami nachádza na súkromnom pozemku s rozlohou 5600 m2 ako súčasť luxusného objektu, na ktorom nájdete eko záhradu a športoviská!

Vily sa nachádzajú na okraji dediny, len 16 km od mora a 26 km od malebného mesta Rovinj. Vila s rozhlohou 297 m2 je  luxusne zariadená vintage dizajnovým nábytkom a rozprestiera sa na dvore s rozlohou 824 m2, kde okrem iného nájdete aj 48 m2 bazén.

Prízemie je venované oddychu s krásnou obývacou izbou, kuchyňou a jedálňou s francúzskymi dverami, cez ktoré prúdi do miestnosti množstvo teplého istrijského slnka. Nechýbajú ani kamenné detaily, trámové stropy a krásny otvorený krb, ktorý vytvára teplú a útulnú atmosféru pri spoločenských stretnutiach.

Na 1. poschodí domu sú celkom 4 dvojlôžkové izby, každá s vlastným sociálnym zariadením, z ktorých jedna má manželskú posteľ a vlastný balkón s krásnym výhľadom na more, dve izby s manželskou posteľou a jedna izba s dvomi samostatnými lôžkami.

Vila je elegantná, sofistikovaná a dokonale integrovaná do malebného istrijského prostredia v blízkosti slnečných pláží a živých prímorských mestečiek.

Súčasťou objektu, na ktorom sa nachádza vila je vybavený športový areál s multifunkčným ihriskom na hádzanú, basketbal a futbal, volejbalové ihrisko, 2 tenisové kurty, 2 ihriská na bocciu, stolný tenis, vonkajšie fitness a priestranné detské ihrisko.

Mám záujem
Najnovšie nehnuteľnosti

Kvarner

Cena:

350.000 €

Podlahová plocha:

130 m²

Počet izieb

5

Istria

Cena:

864.000€

Podlahová plocha:

297 m²

Počet izieb

5

Kvarner

Cena:

222.000 €

Podlahová plocha:

52 m²

Počet izieb

3